Bedrijven

CARWASH HEDEL............ DE JUISTE PARTNER.

Hoe belangrijk vindt u het dat u en uw medewerkers met een schone bedrijfsauto rijden? Uw bedrijfsauto is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf!

Het wassen van de auto is voor u of uw medewerker(s) vaak een vervelende, maar zeker ook een tijdrovende klus. Bij gebrek aan tijd of minder gunstige weersomstandigheden wordt deze klus vaak uitgesteld. Vanaf nu is dit verleden tijd:

Carwash Hedel wast uw auto in enkele minuten, inclusief voorwassen dat door onze vakkundige medewerkers voor u wordt gedaan, u kunt tijdens dit wasproces lekker in uw auto blijven zitten, eventueel onder het genot van een heerlijk vers kopje koffie.HET KAN NOG GEMAKKELIJKER:

Speciaal voor bedrijven in de Bommelerwaard is er de mogelijkheid dat de auto bij u op het bedrijf wordt opgehaald, vervolgens grondig wordt gewassen, het interieur gereinigd en weer terug gebracht, dit alles voor slechts 45,- euro, binnen een straal van 10km rondom Hedel. Daarbuiten rekenen wij een toeslag van 5,- euro voor iedere extra 10km.

Door deze extra service kan uw medewerker gewoon lekker zijn eigen werk blijven doen, terwijl zijn auto door ons van binnen en buiten wordt gereinigd, lekker makkelijk en efficient toch?......... Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan !...................Uiteraard ontvangt u hiervan een rekening waarop netjes ook het specifieke kenteken vermeld staat, zodat het voor u als ondernemer controleerbaar blijft.NOG EVEN DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE:

- Voordeel tot wel 20%

- Handmatig voorwassen voor beter resultaat

- Duidelijke factuur / overzicht

- Betalingsgemak

- Carwash Hedel werkt alleen met milieuvriendelijke producten

- Wassen met textiel (geen krassen)

- Geen wachttijden

- Klantvriendelijk

- Gratis kopje koffie